Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
29.03.2017

Bošković: Ratifikacijom u Senatu CG se približila ispunjenju najvažnijeg vanjskopolitičkog prioritet

Bošković: Ratifikacijom u Senatu CG se približila ispunjenju najvažnijeg vanjskopolitičkog prioritet

Sinoćnom ratifikacijom Protokola o pristupanju Crne Gore NATO u Senatu SAD i izvjesnom ratifikacijom u Gornjem domu Parlamenta Španije stvaraju se uslovi da se i formalno završi proces ratifikacije u Skupštini Crne Gore. Na taj način Crna Gora ispunjava svoj najvažniji vanjskopolitički prioritet – učlanjenje u Sjevernoatlantsku alijansu i završavamo jedan od veoma važnih procesa kada je riječ o bezbjednosti i stabilnosti cijelog Zapadnog Balkana – rekao je ministar odbrane Predrag Bošković.
mod

mod 

 mod

 mod

 MOD

mod

mod

mod

         

 

 

Korisni linkovi

Aktuelnosti

23.04.2017.

Ministarstvo odbrane ulaže 147 hiljada eura u adaptaciju zgrade budućeg Zdravstvenog centra bezbjednosnih snaga

Ministarstvo odbrane uskoro počinje adaptaciju zgrade budućeg Zdravstvenog centra bezbjednosnih snaga u ulici Vaka Đurovića, u centru Podgorice. Adaptacija, za koju je planirano ulaganje od 147 hiljada eura, podrazumijeva zamjenu kompletne spoljašnje i dijela unutrašnje stolarije, kao i ugradnju novih medicinskih podova u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.

više...
22.04.2017.

Vojska Crne Gore povodom obilježavanja 22. aprila, Dana planete Zemlje zasadila u opštinama Mojkovac i Bijelo Polje po 29 stabala breze

Vojska Crne Gore povodom obilježavanja 22. aprila, Dana planete Zemlje zasadila u opštinama Mojkovac i Bijelo Polje  po 29 stabala breze

Povodom obilježavanja 22. aprila, Dana planete Zemlje, pripadnici Vojske Crne Gore zasadili su danas u Bijelom Polju i Mojkovcu po 29 stabala breze. Na taj način Vojska Crna Gore želi da pruži doprinos obilježavanju ovog dana i pošalje poruku o značaju očuvanja i zaštite životne sredine.

više...
21.04.2017.

Nema povrijeđenih pripadnika VI kontingenta Vojske Crne Gore u Avganistanu

U današnjem napadu koji se desio kod baze Šahin, u Avganistanu, nema povrijeđenih pripadnika VI kontingenta Vojske Crne Gore.

više...
21.04.2017.

Ivanović sa ambasadorom Hlobenom: Slovačka Republika snažno podržava spoljnopolitičke ciljeve Crne Gore

Ivanović sa ambasadorom Hlobenom: Slovačka Republika snažno podržava spoljnopolitičke ciljeve Crne Gore

Generalni direktor Direktorata za politiku odbrane, mr Ivica Ivanović, sastao se danas sa ambasadorom Slovačke Republike u Crnoj Gori, Romanom Holbenom.

više...
21.04.2017.

Dan planete Zemlje: Pripadnici Vojske Crne Gore zasadiće sjutra po 29 sadnica u Bijelom Polju i Mojkovcu

Povodom obilježavanja 22. aprila, Dana planete Zemlje, pripadnici Vojske Crne Gore zasadiće po 29 stabala u Bijelom Polju i Mojkovcu. Na taj način Vojska Crna Gore želi da pruži doprinos obilježavanju ovog dana i pošalje poruku o značaju očuvanja i zaštite životne sredine.

više...