Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Сарадња са НВО

13.02.2018.

Обавјештење поводом Јавног позива за предлагање представника/це за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018. години у области одбране

На основу Јавног позива невладиним организацијама који је Министарство одбране објавило 30. јануара 2018. године, за предлагање представника/це за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018. години у области одбране, Министарство одбране обавјештава да:

12.02.2018.

Одлука министра о избору најбољег пројектног рјешења на тему ''Војска Црне Горе и млади – удружимо потенцијале

Одлука министра о избору најбољег пројектног рјешења на тему ''Војска Црне Горе и млади – удружимо потенцијале

28.11.2017.

Јавни позив невладиним организацијама

Министарство одбране објавило је Јавни позив невладиним организацијама за достављање приједлога пројеката на тему: Војска Црне Горе и млади – удружимо потенцијале.

20.10.2017.

Министарство одбране: Други консултативни састанак са представницима НВО

Министарство одбране: Други консултативни састанак са представницима НВО

Данас је у Министарству одбране одржан други консултативни састанак са представницима невладиних организација које се баве израдом и имплементацијом пројеката и програма намијењених младима.

13.10.2017.

Обавјештење о одржавању другог консултативног састанка са невладиним организацијама

Министарство одбране обавјештава невладине организације чије је подручје дјеловања израда и имплементација пројеката и програма који су намијењени младима, да ће други консултативни састанак бити одржан у петак, 20. октобра 2017. године, у мултимедијалној сали Министарства одбране, са почетком у 12.00 часова.

26.07.2017.

Министарство одбране на јавне консултације даје Нацрт секторске анализе

Позивају се невладине организације, чије је подручје дјеловања израда и имплементација пројеката и програма који су намијењени младима, да у складу са чланом 2 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација ("Службени лист Црне Горе", бр. 07/12), због кратког временског рока, путем електронске комуникације учествују у консултовању и дају свој допринос у разматрању Нацрта секторске анализе за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2018. години, за област Одбрана

26.05.2017.

Одржан први квартални консултативни састанак са представницима НВО

Први квартални консултативни састанак са невладиним организацијама чије је подручје дјеловања израда и имплементација пројеката и програма који су намијењени младима, одржан је данас у Министарству одбране.

23.02.2017.

Одлука о избору члана Комисије за избор најбољих пројектних рјешења на тему : Војска Црне Горе и млади – удружимо потенцијале

За члана Комисије за избор најбољих пројектних рјешења на тему : Војска Црне Горе и млади – удружимо потенцијале, изабран је Бојан Јововић, бечелор електротехнике, телекомуникација и рачунарства.

21.02.2017.

Листа кандидата који су предложени за члана/ицу Комисије за избор најбољих пројектних рјешења на тему: "Војска Црне Горе и млади – удружимо потенцијале"

Листа кандидата који су предложени за члана/ицу Комисије за избор најбољих пројектних рјешења на тему: "Војска Црне Горе и млади – удружимо потенцијале"

14.02.2017.

Обавјештење за невладине организације

Министарство одбране обавјештава невладине организације чије је подручје дјеловања и израда и имплементација пројеката и програма који су намијењени младима, о покретању иницијативе организовања кварталних консултативних састанака.