Мања слова Већа слова РССЗакон о слободи вјероисповијести

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Сарадња са НВО

07.02.2017.

Јавни позив невладиним организацијама

Министарство одбране објавило је позив невладиним организацијама у Црној Гори, а за предлагање кандидата/киње за члана/ицу Комисије за избор најбољих пројектних рјешења, на тему: Војска Црне Горе и млади - удружимо потенцијале

27.01.2017.

Унапређење сарадње Министарства одбране и невладиног сектора

Унапређење сарадње Министарства одбране и невладиног сектора

Консултативни округли сто на тему ,,Израда најбољих пројектних рјешења за младе'', одржан је данас у Министарству одбране. На округлом столу учествовало је 15 невладиних организација.

21.12.2016.

Јавни позив невладиним организацијама за учешће на округлом столу „Израда предлога пројеката за младе“

Министарство одбране објавило је позив невладиним организацијама у Црној Гори, које се баве израдом и имплементацијом пројеката и програма намијењених средњошколској и студентској популацији, за учешће на округлом столу на тему „Израда предлога пројеката за младе“.

04.02.2016.

Министарство одбране објавило јавни позив НВО сектору ради имплементације Резолуције 1325 СБ УН

Министарство одбране данас је на сајту хттп://www.мод.гов.ме/библиотека/огласи објавило јавни позив невладиним организацијама за предлагање кандидата и кандитаткиња за члана или чланицу Међуресорске радне групе за израду Нацрта акционог плана за имплементацију Резолуције 1325 Савјета безбједности УН, као и јавни позив невладиним организацијама за учешће у раду округлих столова за потребе израде овог Акционог плана.

25.06.2015.

Представљени резултати студије – Имплементација кључних аспеката Резолуције СБ УН 1325 у Црној Гори

Представљени резултати студије – Имплементација кључних аспеката Резолуције СБ УН 1325 у Црној Гори

У организацији НВО Институт за јавну политику (ИЈП), 17.јуна 2015. године,у Подгорици, одржана је конференција поводом представљања резултата студије - Имплементација кључних аспеката Резолуције СБ УН 1325 у Црној Гори.

05.03.2015.

Извјештај са презентације Плана интегритета МО и ВЦГ за представнике невладиног сектора

Извјештај са презентације Плана интегритета Министарства одбране и Војске Црне Горе за представнике невладиног сектора која је одржана 16. фебруара 2015. године.

26.01.2015.

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА У ЦРНОЈ ГОРИ ПОВОДОМ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ПЛАНА ИНТЕГРИТЕТА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ И ВОЈСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ (период 2014.– 2016. година)

Министарство одбране позива све заинтересоване представнике невладиних организација у Црној Гори, које се баве питањима превенције корупције у сектору одбране и безбједности, да присуствују презентацији Плана интегритета Министарства одбране и Војске Црне Горе, усвојеног за период 2014.– 2016. године и на тај начин пруже свој допринос и активно се укључе у процес даљег унапређења и јачања интегритета запослених у Министарству одбране и припадника Војске Црне Горе.

12.03.2014.

Министар Пејановић-Ђуришић свечано је уручила кључеве Удружењу родитеља дјеце са тешкоћама у развоју "Осмјех“

Министар Пејановић-Ђуришић свечано је уручила кључеве Удружењу родитеља дјеце са тешкоћама у развоју  "Осмјех“

Министар Пејановић-Ђуришић свечано је уручила кључеве нових просторија Удружења родитеља дјеце са тешкоћама у развоју “Осмјех“ које је Министарство одбране уступило Удружењу на привремено коришћење.

29.04.2013.

Консултације у Министарству одбране- представљен иновирани Стратегијски преглед одбране

Министар одбране проф. др Милица Пејановић- Ђуришић састала се са представницима академске заједнице и невладиног сектора у циљу представљања нацрта Стратегијског прегледа одбране. Ово је била прилика да заинтересоване стране ван Министарства одбране узму учешће у дискусији о документу који представља визију будућег развоја система одбране.

18.04.2013.

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЗА УЦЕШЦЕ У КОНСУЛТОВАЊУ У ИЗРАДИ СТРАТЕШКОГ ПРЕГЛЕДА ОДБРАНЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЗА УЦЕШЦЕ У КОНСУЛТОВАЊУ У ИЗРАДИ СТРАТЕШКОГ ПРЕГЛЕДА ОДБРАНЕ