Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Сарадња са НВО

25.06.2015.

Представљени резултати студије – Имплементација кључних аспеката Резолуције СБ УН 1325 у Црној Гори

Представљени резултати студије – Имплементација кључних аспеката Резолуције СБ УН 1325 у Црној Гори У организацији НВО Институт за јавну политику (ИЈП), 17.јуна 2015. године,у Подгорици, одржана је конференција поводом представљања резултата студије - Имплементација кључних аспеката Резолуције СБ УН 1325 у Црној Гори.

05.03.2015.

Извјештај са презентације Плана интегритета МО и ВЦГ за представнике невладиног сектора

Извјештај са презентације Плана интегритета Министарства одбране и Војске Црне Горе за представнике невладиног сектора која је одржана 16. фебруара 2015. године.

26.01.2015.

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА У ЦРНОЈ ГОРИ ПОВОДОМ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ПЛАНА ИНТЕГРИТЕТА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ И ВОЈСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ (период 2014.– 2016. година)

Министарство одбране позива све заинтересоване представнике невладиних организација у Црној Гори, које се баве питањима превенције корупције у сектору одбране и безбједности, да присуствују презентацији Плана интегритета Министарства одбране и Војске Црне Горе, усвојеног за период 2014.– 2016. године и на тај начин пруже свој допринос и активно се укључе у процес даљег унапређења и јачања интегритета запослених у Министарству одбране и припадника Војске Црне Горе.

12.03.2014.

Министар Пејановић-Ђуришић свечано је уручила кључеве Удружењу родитеља дјеце са тешкоћама у развоју "Осмјех“

Министар Пејановић-Ђуришић свечано је уручила кључеве Удружењу родитеља дјеце са тешкоћама у развоју  "Осмјех“

Министар Пејановић-Ђуришић свечано је уручила кључеве нових просторија Удружења родитеља дјеце са тешкоћама у развоју “Осмјех“ које је Министарство одбране уступило Удружењу на привремено коришћење.

29.04.2013.

Консултације у Министарству одбране- представљен иновирани Стратегијски преглед одбране

Министар одбране проф. др Милица Пејановић- Ђуришић састала се са представницима академске заједнице и невладиног сектора у циљу представљања нацрта Стратегијског прегледа одбране. Ово је била прилика да заинтересоване стране ван Министарства одбране узму учешће у дискусији о документу који представља визију будућег развоја система одбране.

18.04.2013.

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЗА УЦЕШЦЕ У КОНСУЛТОВАЊУ У ИЗРАДИ СТРАТЕШКОГ ПРЕГЛЕДА ОДБРАНЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЗА УЦЕШЦЕ У КОНСУЛТОВАЊУ У ИЗРАДИ СТРАТЕШКОГ ПРЕГЛЕДА ОДБРАНЕ