Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о тајности података

Датум објаве: 11.06.2019 12:59 | Аутор: мод

Испис Штампај страницу


На основу члана 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), Министарство одбране упућујеЈАВНИ ПОЗИВ


Грађанима и свим заинтересованим субјектима, за учешће у јавној расправи о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о тајности података.

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о тајности података почиње даном објављивања јавног позива на интернет страници Министарства одбране: www.мод.гов.ме и порталу е-Управе и трајаће 30 дана 

Јавна расправа се спроводи достављањем примједби, предлога и сугестија у писаном и електронском облику, као и организовањем округлог стола. 

Примједбе, предлози и сугестије достављају се на Обрасцу број 4: „Примједбе, предлози и сугестије“, који је саставни дио Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија, Министарству одбране на адресу: Јована Томашевића број 29, Подгорица, као и на е-маил: реља.радоњиц@мод.гов.ме.

Округли сто биће организован 9.7.2019. године, с почетком у 10 часова, у мултимедијалној сали Министарства одбране, Јована Томашевића број 29 Подгорица.

Јавни позив објављује се на интернет страници Министарства одбране: www.мод.гов.ме и порталу е-Управе. 

Министарство одбране ће сачинити извјештај о спроведеној јавној расправи, који ће објавити на интернет страници www.мод.гов.ме и порталу е-Управе, у року од 15 дана од дана завршетка јавне расправе.


Нацрт закона можете преузети на линку: Нацрт закона 

Образложење можете преузети на линку: Образложење 

РИА Образац можете преузети на линку: РИА образац

Образац 4 - примједбе, приједлози и сугестије можете преузети на линку: Образац 4 

Програм јавне расправе можете преузети на линку: Програм јавне расправе