Manja slova Veća slova RSS
>

Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za izbor 10 kadeta za obrazovanje na inostranim vojnim akademijama

Datum objave: 27.03.2018 12:30 | Autor: mod

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo odbrane danas je, za potrebe Vojske Crne Gore raspisalo javni oglas za izbor 10 kadeta i kadetkinja za obrazovanje na vojnim akademijama u Italiji, Makedoniji i Hrvatskoj, počev od studijske 2018/19. godine.

Ministarstvo odbrane izvršiće izbor po jednog kadeta za Vojnu akademiju kopnene vojske u Modeni, smjer Transport i materijali i za Pomorsku vojnu akademiju u Livornu, smjer Oficir palube.

Tri kadeta biće upisana na Vojnu akademiju “General Mihailo Apostolski” u Skoplju, pri čemu će se smjerovi birati po potrebi službe, u četvrtom semestru, a pet na Vojnu akademiju “Dr Franjo Tuđman” u Zagrebu, dvoje na smjer Vojno inžinjerstvo i troje na smjer Vojno pomorstvo u Splitu.

Opšte i posebne uslove za javljanje na oglas, kao i ostale detalje, zainteresovana lica mogu naći na linku http://www.odbrana.gov.me/biblioteka/oglasi i u današnjem broju dnevnog lista Pobjeda.

Oglas će biti otvoren 15 dana od dana objavljivanja.

Više informacija možete dobiti putem telefona 020 483 482 i 020 483 554, radnim danima od 8,00 do 14,00 sati.

Kandidati koji se prijavljuju na javni oglas, prijavnu dokumentaciju šalju na adresu - Ministarstvo odbrane, Direktorat za ljudske resurse,Ulica Jovana Tomaševića br. 29, Podgorica, sa naznakom „Za javni oglas za obrazovanje na vojnim akademijama“.


Oglas se nalazi u nastavku: JAVNI OGLAS ZA VOJNE AKADEMIJE