Manja slova Veća slova RSS
>

Volkov – potpukovnik Plajner: Jačati saradnju u oblasti ljudskih resursa između ministarstava odbrane Crne Gore i Kraljevine Holandije

Volkov – potpukovnik Plajner: Jačati saradnju u oblasti ljudskih resursa između ministarstava odbrane Crne Gore i Kraljevine Holandije
Datum objave: 19.04.2017 13:35 | Autor: mod

Ispis Štampaj stranicu


Generalni direktor Direktorata za ljudske resurse Mihailo Volkov, sastao se danas sa izaslanikom odbrane Kraljevine Holandije, potpukovnikom Teom Plajnerom.

Generalni direktor upoznao je potpukovnika Plajnera sa budućim planovima na unapređenju procesa planiranja i razvoja ljudskih resursa, sa naglaskom na tri kategorije kadra kojima će se posvetiti posebna pažnja, a to su mladi ljudi koji nijesu u sistemu odbrane, profesionalna vojna lica i lica koja su bila u sistemu, a sada su vojni veterani.

Volkov je izrazio želju za produbljivanjem saradnje u oblasti razvoja ljudskih resursa između dva ministarstva, a u cilju moguće podrške Kraljevine Holandije ovim procesima.

Potpukovnik Plajner je izrazio zadovoljstvo spremnošću Ministarstva odbrane da produbi saradnju u oblasti ljudskih resursa i dodao da će uraditi sve iz svoje nadležnosti da se ona ojača u predstojećem periodu.

Generalni direktor se zahvalio na podršci Ministarstva odbrane Kraljevine Holandije, posebno finansijskoj, u realizaciji ovogodišnjeg Ljetnjeg vojnog kampa za mlade.