Manja slova Veća slova RSS
>

Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za prijem 80 vojnika i vojnikinja po ugovoru

Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za prijem 80 vojnika i vojnikinja po ugovoru
Datum objave: 12.06.2019 11:31 | Autor: mod

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo odbrane raspisalo je danas oglas za prijem 80 vojnika i vojnikinja po ugovoru, u trajanju od jedne godine, sa mogućnošću produženja ugovora na period od tri godine.


Oglas je objavljen u dnevnim listovima Pobjeda i Dan, kao i na sajtu Ministarstva odbrane, a trajaće 15 dana od dana objavljivanja. 

Vojnici po ugovoru traže se za formacijska mjesta u Pješadijskom bataljonu (18 izvršilaca), Vazduhoplovstvu Crne Gore (5 izvršilaca), Mornarici Crne Gore (10 izvršilaca), Centru za obuku (dva izvršioca), Četi za vezu i elektronsko ratovanje (3 izvršioca). Najviše se traži za Bataljon za podršku - 42 izvršioca. 

Na oglas se mogu javiti državljani Crne Gore između 18 i 25 godina. 

Za lica koja ispune uslove oglasa, Ministarstvo odbrane organizovaće provjeru fizičkih i zdravstvenih sposobnosti, bezbjednosnu provjeru i intervju.

Više informacija zainteresovana lica mogu dobiti putem telefona, broj 020 483-405, radnim danom od 7 do 15 h. 

Više detalja, opšti i posebni uslovi, način prijavljivanja, kao i spisak potrebne dokumentacije mogu se naći u tekstu oglasa objavljenom u navedenim dnevnim listovima, a na sajtu Ministarstva odbrane, u rubrici Biblioteka, sekcija Oglasi


Oglas i prijavni obrazac možete preuzeti na linku:  Oglas za Vojnike po ugovoru