Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Поводом изјава представника ДФ: ВЦГ гарант мира и стабилности земље и сваког њеног грађанина

Поводом изјава представника ДФ: ВЦГ гарант мира и стабилности земље и сваког њеног грађанина
Датум објаве: 22.08.2019 08:42 | Аутор: мод

Испис Штампај страницу


Ових дана Демократски фронт и његови лидери у континуитету воде негативну кампању против Војске Црне Горе и њених припадника. Раде то преко својих страначких саопштења, преко њима блиских медија из окружења, са циљем компромитације државе и њених институција. Циљ им је нарушавање безбједности земље, нарушавање међунационалног и мултиетничког склада и добросусједских односа са државама нашег окружења.

Препознајемо да је Демократски фронт вец дуже вријеме у политичкој агонији, унутарстраначком нереду који их гура у деструкцију сопствене државе коју врло често не признају и коју би радо видјели као 27. изборну јединицу неке „Велике Србије“, па због тога не реагујемо на њихове бесмислене наводе.

Овога пута то чинимо јер атакују на највеће вриједности које баштини Црна Гора, као што је суживот различитих вјера и нација и добросусједски односи.

Поручујемо им да је наша војска гарант мира и стабилности земље и сваког њеног грађанина, способна да доприноси глобалном миру и стабилности дјелујући у оквиру НАТО, а њен састав одсликава Црну Гору у свим њеним традиционалним и савременим вриједностима.

Управо зато Војска Црне Горе у континитету има највеће повјерење и подршку грађана.